Travtræner Frank Mikkelsen
VELKOMMEN > FOTOGALLERI 2007.

FOTOGALLERI 2007.

061007.

At Frank Mikkelsen igen i år kan lade sig hylde som en vinder af trænerchampionatet, er lige så sikker som amen i kirken. Lørdag middag føjede Mikkelsen endnu tre sejre til listen.

Den treårige hoppe Gold Dreams (Dream Of Gold) fortsætter med at imponere for den bornholmske træner, og for anden løbsdag i træk strøg parret til tops. Denne gang i ny rekord, 1.24,9/2140 meter voltestart med Mccoy/Kenn Christoffersen og Kazantra Mckija/Kim Clausen på de efterfølgende pladser.
Senere på dagens slog Frank Mikkelsen til med Klarinetten (Shane T Hanover), der trods 20 meters tillæg viste sin styrke og strøg først over stregen i 1.21,8/1840 meter autostart foran 22:10-favoritten Izmir/Jesper Riis Nielsen og Axon/Charlotte Berg.

Mikkelsen sad også bag middagens største favorit og den svigtede ikke sine tilhængere. Kom O´Malley (Giant Force) blev spillet ned i 16:10, og trods en udvendig rejse på staldkammeraten Echo Magle/Therese Mikkelsen var den stærkest i 1.22,9/1860 meter autostart foran Echo Magle og med Super Winner/Niels Peter Steinlein på tredjepladsen.

290907.

Frank Mikkelsen indledte løbsdagen med en flot sejr med Gold Dreams (Dream Of Gold), der lod galopskoene blive hjemme. Det var ensbetydende med karrierens første sejr i 1.26,9/1820 meter voltestart. Andenpladsen gik til Juli/Ole Møller, mens Kelly Wib/Lars Wibe sluttede på tredjepladsen.


Gold Dreams

220907Frank Mikkelsen vandt to løb, bl.a. med Kandy Class

 

Maximum Håjt ny hos Frank Mikkelsen


Træner Frank Mikkelsen har udvidet stalden med Maximum Håjt, der fortsat ejes af Stald Hans & Hans.- Jeg har den på prøve til De Bornholmske Bamser. Jeg kender ikke årsagen til hvorfor Stefan Lind-Holm ikke var interesseret i ham.

- Han har været på banen i dag og gået et arbejde, hvor alt virkede fint.

Maximum Håjt var anden i debuten på Bornholm i en 18-tid fra bagspor, trods galop.

08-09-2007: 3-års Mesterskabet til Mandix Silk

Mandix Silk (Chipmate) var på forhånd udråbt som favorit i 3-års Mesterskabet og hesten indfriede forventningerne for Fr. Mikkelsen. Spidsede løbet hjem til sejr i 22,2a/1820 meter.

  Frank Mikkelsen vandt tre løb - bl.a. med Kliss Me Queen6. september 2007 

 

Niels Mikkelsen kan gå til tops for femte gang


Niels Mikkelsen er om nogen manden der har indskrevet sit navn i mesterskaber på Bornholm.

Mesteren fra Klinteby, der i sin aktive karriere nåede 399 sejre på Bornholm, kan vinde Os fra Østermarie 3-års Mesterskab for femte gang som hesteejer.

Benito Klinteby var den første i 1978, Gondo den næste i 1983, Herguth Klinteby året efter og senest Minelli Klinteby i 1988.

Panga, Arabella og Comet, alle med Klinteby som efternavn er andre der er gået til tops i 3-års mesterskabet.Mikko er Niels Mikkelsens bud på den femte mester. Som alle andre med blod fra egen stald. Moderen er nemlig herlige Sinella Amos, der var mulehår for at give Niels Mikkelsen sejr nummer 400.

I billedet til højere Niels Mikkelsens barnebarn Simone Mikkelsen.

31-08-2007
Foto: Lizle Ringhøj sejrede for Frank Mikkelsen24. august 2007 

Farlige Frank på toppen


Den bornholmske træner, Frank Mikkelsen, fik en god optakt til weekendens travmeeting på Charlottenlund Travbane, da bornholmeren vandt hele tre løb på hjemmebanen.

Bedst af vinderne var Jason Unikum (J R Broline), der fik hullet i opløbet og sluttede stærkt af til sejr i fornemme 1.18,7a/1600 meter foran Maximum Håjt, der var godkendt i sin bornholske debut.Den tidligere Derby Consolation-vinder sejrede desuden med Kazantra Mckija (herover) (Ride The Wave) i billige 1.26,8/1820 meter, mens Kandy Class (herunder) (Frisky Frazer) måtte trave 1.22,2a/1820 meter ved sin sejr.At der var glæde i Frank Mikkelsens stald efter løbet skyldes måske også, at broderen John Mikkelsen sejrede med Jo Jo Mckija (Lender Hanover), i træning hos Frank Mikkelsen, i 1.21,8a/2440 meter.

18. august 2007 

Det kører for Niels MikkelsenNiels Mikkelsen er stadig still going strong, og for tredje gang i dag kunne en af hans heste skære målstregen først på den bornholmske oval.

Sønnen Frank Mikkelsen tog sig af DTCs Hoppesatsning med Juvel Silk, der sikkert nedkæmpede længe førende Gracy og sejrede i 1.22,0/2120 meter voltestart.Lucy Silk trods udvendig rejse

 

Ejeren Niels Mikkelsen har haft en stor dag på Bornholms Travbane. Tidligere i dag vandt Mikko, og for kort tid slog Lucy Silk til.

Kusken Frank Mikkelsen gav sin hest en udvendig rejse undervejs, men det svarede hoppen fint for og sejrede til slut i 1.21,3/2120 meter voltestart.
 Mikkelsen over hele linien